مجله PLG

دلایل چشمک زدن لامپ LED: درست کردن سوسو زدن چراغ

حل مشکل سوسو زدن لامپ

لامپ ال ای دی یک نوع لامپ حالت جامد است که از دیود نوری برای روشنایی استفاده می ‌کند.  چراغ ال ای دی ابتدا بیشتر در دستگاه‌ های الکترونیکی به عنوان چراغ قرمز استفاده می ‌شدند، اما با توجه به مصرف برق کمتر نسبت به سایر لامپ‌ ها، عمر بالا و فناوری جدید ساخت، توانستند جایگاه خود را در صنعت روشنایی به‌ ویژه در نورپردازی محیطی به‌دست آورند. یکی از مشکلاتی که لامپ های ال ای دی دارد، چشمک زدن لامپ است. در این مقاله علت چشمک زدن لامپ ال ای دی را بیان می کنیم. همچنین دلایل سوسو زدن لامپ در حالت خاموش و روشن را نیز بررسی می کنیم. در انتها نیز راه حل هایی برای رفع این مشکلات و نکات خرید لامپ حبابی با کیفیت ال ای دی را بیان می کنیم.

 

دلایل چشمک زدن لامپ ال ای دی

دلایل چشمک زدن لامپ

دلایل و علل مختلفی برای چشمک زدن لامپ ال ای دی وجود دارد که با دانستن و حل آن ها، می توان این مشکلات را رفع کرد. در ادامه مطلب علت چشمک زدن پروژکتور ال ای دی را بررسی می کنیم.

  • سیم کشی: اگر سیم فاز و نول به طور اشتباه جا به جا شده باشند، ممکن است لامپ ال ای دی چشمک بزند.
  • کلید های چراغ‌ دار: استفاده از کلید های چراغ ‌دار که دارای نور پس زمینه هستند، می ‌تواند باعث چشمک زدن لامپ ال ای دی شود.
  • مشکل درایو ها: درایو های الکترونیکی که برای کنترل لامپ ال ای دی استفاده می ‌شوند، ممکن است دچار مشکل شده و باعث چشمک زدن لامپ شوند.
  • مشکل در ترانسفورماتور: استفاده از ترانسفورماتور های نا مناسب یا بی کیفیت می‌ تواند باعث سوسو زدن لامپ ال ای دی شود.
  • دیمر: استفاده از دیمر های قدیمی و ناسازگار با لامپ ال ای دی می ‌تواند باعث چشمک زدن لامپ در حالت خاموش شود.
  • چشمک زدن پروژکتور ال ای دی با سنسور های حرکتی: استفاده از سنسور های حرکتی در پروژکتور های ال ای دی ممکن است باعث چشمک زدن لامپ شود. در این حالت، کاهش بار سنسور ها می ‌تواند مشکل را حل کند.
  • مشکلات ولتاژ: نوسانات و عدم پایداری ولتاژ نیز باعث چشمک زدن لامپ ال ای دی می شود.
  • آب و هوا: شرایط آب و هوایی نامناسب مانند رطوبت بالا و دمای بسیار پایین نیز روی کارکرد لامپ ال ای دی تاثیر گذاشته و باعث سوسو زدن آن شود. این مشکل در چراغ نمای ساختمان بیشتر دیده می‌شود.
  • بی کیفیت بودن لامپ: لامپ های ال ای دی بی کیفیت و با قطعات ضعیف نیز چار مشکلات زیادی از جمله چشمک زدن در حالت روشن یا خاموش می شوند.

به طور کلی بررسی و رفع مشکلات سیم کشی، استفاده از دیمرهای مناسب، استفاده از ترانسفورماتور های مخصوص لامپ های ال ای دی و انتخاب لامپ های با کیفیت می ‌تواند به حل مشکل چشمک زدن لامپ ال ای دی کمک زیادی کند.

 

چشمک زدن لامپ ال ای دی در حالت روشن

اگر لامپ ال ای دی یا چراغ هالوژن مدرن در حالت روشن دچار چشمک زدن شود، نشان دهنده طول عمر پایین و بی کیفیت بودن آن است. اگر عمر لامپ مورد نظر کم شده باشد و در طولانی مدت از این لامپ استفاده شده باشد، به مرور زمان لاپ ال ای دی ظرفیت خازن خودش را از دست داده و توان نور آن کم تر می شود. بنابراین لامپ خراب شده و دچار مشکلاتی مانند چشمک زدن و سوختگی می شود. همچنین اگر لامپ ال ای دی مورد نظر جدید باشد و به تازگی خریداری شده و مورد استفاده قرار گرفته باشد و دچار سو سو زدن شود، یعنی در ساخت آن از قطعات نا مرغوب و بی کیفیتی استفاده شده است. لامپ های بی کیفیت از قطعات نا مرغوبی مانند برد های ضعیف، منبع تغذیه بی کیفیت و … تولید می شود که از کمپانی های نا معتبر خریداری می شوند. این مشکل باعث شده تا لامپ های ال ای دی که دچار مشکل چشمک زدن می شوند، به سرعت دچار سوختگی قطعاتی مانند آی سی، مقاومت، فیوز، خازن و … نیز بشوند و قابل استفاده نباشند.

 

چشمک زدن لامپ ال ای دی در حالت خاموش

دلایل چشمک زدن و خرابی لامپ

این مشکل در لامپ های ال ای دی با شدت و میزان متفاوتی اتفاق می افتد که دلایل مختلفی نیز دارد. چشمک زدن لامپ ال ای دی در حالت خاموش باعث ایجاد مشکلاتی برای سلامتی انسان می شود. همچنین در محصولاتی همچون چراغ دیواری دکوراتیو باعث ایجاد اختلال در خواب شده و در بسیاری از افراد نیز مشکلات عصبی به وجود می آورد. چشمک زدن لامپ ledدر حالت خاموش به دلایل مختلفی رخ می دهد. به عنوان مثال استفاده از دیمر های نا مناسب، جا به جا شدن سیم های نول و فاز، استفاده کردن از کلید های چراغ دار، استفاده از سنسور های حرکتی، به کار بردن ترانسفورماتور و … باعث ایجاد مشکلایت مانند سوسو زدن لامپ ال ای دی می شوند.

 

مشکلات ناشی از چشمک زدن لامپ های ال ای دی

سوسو زدن چراغ الایدی

لامپ های ال ای دی دچار دو نوع چشمک زدن مرئی و نامرئی شده که هر کدام از این دو نوع چشمک زدن لامپ باعث ایجاد مشکلاتی برای سلامتی انسان می شوند. در چشمک زدن مرئی میزان نور دریافتی از لامپ توسط چشم انسان دچار تغییرات قابل مشاهده می شود که برای سلامتی بسیار مضر است. لامپ های ال ای دی همچون چراغ دیواری دکوراتیو در هنگام چشمک زدن فرکانس هایی بین 3 تا 70000 هرتز دارند که اگر انسان در مجاورت آن ها قرار بگیرد، ممکن است دچار تشنج و صرع شود. زیرا بیشترین محدوده فرکانسی که تشنج های صرعی در آن اتفاق می افتد، در فرکانس های 15 تا 20000 است. چشمک زدن مرئی نیز توسط چشم انسان دیده نمی شود و عوارضی مانند اختلالات عصبی، سردرد های مزمن، میگرن، سرگیجه و … را برای انسان به وجود می آورد.

 

حل مشکلات چشمک زدن لامپ ال ای دی و تعمیر آن

تعمیر چشمک زدن لامپ ال ای دی در برخی موارد به خصوص وال واشر قابل انجام است. اگر لامپ ال ای دی اطراف شما دچار مشکل سو سو زدن و چشمک زدن مرئی یا نامرئی شد، می توانید با انجام یک سری روش ها این مشکل را از بین ببرید. یکی از راه حل های تعمیر چشمک زدن لامپ  led تعمیر درایور آن است. همچنین می توانید ترانسفورماتور های لامپ را تعویض کنید تا مشکل چشمک زدن آن از بین برود.

تعمیر علت چشمک زدن لامپ  smdبا توجه به نوع و شدت خرابی و آسیب و تجهیزات مورد نیاز، متفاوت است. در مواردی که این مشکل جدی و خطرناک باشد، نیاز به کمک گرفتن از متخصص وجود دارد. به عنوان مثال اگر درایور در لامپ ال ای دی به مشکل خورده است و لامپ چشمک می زند، برای تعمیر آن باید دانش و اطلاعات کافی درباره مدار های الکتریکی و الکترونیک را داشته باشید تا بتوانید درایور مورد نظر را تعمیر کنید. همچنین برای تعویض led در این لامپ ها نیز به ابزرا های خاصی نیاز دارید.

 

خرید لامپ ال ای دی با کیفیت

لامپ الایدی چراغ سوسو زن

وقتی قصد خرید لامپ ال ای دی با کیفیت را دارید، باید برخی نکات کلی را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین انتخاب را انجام دهید. در ادامه به برخی از مهم ترین نکات خرید لامپ ال ای دی مرغوب اشاره می کنیم.

  • بررسی برند: انتخاب برند معتبر و معروف برای خرید لامپ ال ای دی با کیفیت بسیار مهم است. برند های معروف معمولاً تلاش می ‌کنند تا محصولات با کیفیت و با بازدهی بالا را به مشتریان خود ارائه دهند. بررسی نظرات و بازخورد های مشتریان درباره برند مورد نظر نیز می ‌تواند به شما در انتخابی بهتر کمک کند.
  • روشنایی و کیفیت نور: یکی از مهم ‌ترین عوامل در خرید لامپ ال ای دی با کیفیت، روشنایی و کیفیت نور تولید شده توسط لامپ است. بررسی و مقایسه شدت نور و رنگ نور تولید شده توسط محصولات مختلف باعث می شود انتخاب بهتری داشته باشید.
  • مصرف انرژی: یکی از مزایای لامپ ال ای دی، مصرف انرژی کمتر آن نسبت به لامپ ‌های معمولی است. در هنگام خرید لامپ ال ای دی با کیفیت، به میزان مصرف انرژی محصول توجه کنید. لامپ ‌های با مصرف انرژی کمتر، علاوه بر کاهش هزینه ‌های برق، به حفظ محیط زیست نیز کمک می ‌کنند.
  • طول عمر: لامپ ال ای دی با کیفیت باید دارای طول عمر بالایی باشد. بررسی مشخصات فنی محصول و مطالعه نظرات مشتریان درباره طول عمر لامپ مورد نظر می تواند کمک کند تا لامپ با کیفیت تری خریداری کنید. برای مثال کیفیت چراغ دیواری دکوراتیو فروشگاه ما بالاتر از سایر موارد است به همین دلیل طول عمر بیشتری دارند.
  • گارانتی: بررسی شرایط گارانتی محصول نیز بسیار مهم است. لامپ ال ای دی با کیفیت باید دارای گارانتی مناسبی باشد تا در صورت وجود هرگونه مشکل، بتوانید از خدمات پس از فروش آن استفاده کنید.

می ‌توانید با مراجعه به سایت‌ معتبر خرید آنلاین پی ال جی کالا با کیفیت ترین و با دوام ترین لامپ های ال ای دی را خریداری کنید. این سایت با ارائه محصولات با کیفیت و متنوع، به شما امکان می ‌دهد تا بهترین محصولات را خریداری کرده و نگران بروز آسیب ها و مشکلاتی مانند چشمک زدن و سوختن آن نباشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *